about....

This blog is a summary of some of my collections and individual old items they own. Each of them has its own history. So this way I want to share the nostalgia of these things with others - friends.
It was very pleasant for me if someone has something from them or knows where I can find help in finding them.


Το blog αυτό αυτή αποτελεί μια συνοπτική παρουσίαση από ορισμένες απο τις συλλογές μου και από μεμονωμένα παλιά αντικείμενα που κατέχω. Το κάθε ένα από αυτά έχει την ιστορία του. Έτσι με αυτό το τρόπο θέλω να μοιραστώ την νοσταλγία αυτών των πραγμάτων με άλλους ανθρώπους - φίλους. Θα ήταν πολύ ευχάριστο για μένα αν έχει κάποιος κάτι από αυτά ή γνωρίζει που μπορώ να βρω να με βοηθήσει στην εύρεση τους.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Panini Greek football cards 1984 - Κάρτες Panini ποδόσφαιρο 1984

Για πολλούς απο εμάς ήταν το καθημερινό μας παιχνίδι ... παράλληλα με την συλλογή που προσπαθούσαμε να ολοκληρώσουμε ολες τις κάρτες. Ο λόγος για της αυτοκόλητες κάρτες της Panini με το Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Φυσικά οι κάρτες αυτές .... περνόντας τα χρόνια κατέληξαν να ειναι μια ανάμνηση αλλά και ένα στοιχείο για να θυμηθούμε ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου τα οποία μας χάρισαν υπέροχες στιγμές και θριάμβους.
Η συλλογή μου αυτή αποτελείται απο το Πρωτάθλημα του 1984 και παραθέτω ενδεικτικά (διότι είναι πάρα πολλές)  φωτογραφίες απο τις μεγαλύτερες ομάδες ... για να θυμηθούμε αυτούς τους άξιους αθλητές.
(Αρίθμηση 1-446)















4 σχόλια:

  1. εξαιρετικεσ οι συλλογες και η δουλεια σου...συγχαρητητρια . θα σε παρακαλουσα αν θες να μου στειλεις κι αλλες ομαδες στο takfot67@gmail.com ευχαριστω πολυ Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σούπερ!!!! έχεις και του ΟΦΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα κομμάτι της παιδικής μου ηλικίας, και του εαυτού μου θα ελεγα, βρίσκεται στις σελίδες του άλμπουμ "Ποδοσφαιρο '84". Καλοσύνη σου φίλε που δημοσίευσες αυτές τις φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή